انار می خوش

انار می خوش

#انار می خوش

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
انار ترش و شیرین و چاشنی دار را گویند .
🌺نام عربی : رمان مز
🌺نام هندی : کهت متهه انار
👈👈مزاج :
سرد و تر مایل به اعتدال و در سایر افعال نزدیک به انار شیرین .
👈👈 خواص و کاربردها :
☘️☘️ تسکین بیماری های صفرا ( حدت صفرا ) و خونریزی آن , برای صفراوی مزاج ها خوردن انار می خوش بهتر از انار شیرین و ترش است .
☘️☘️برطرف کننده التهاب معده و جگر ( کبد ) و نافع تر برای معده و تب ها .
📝 به قول شیخ بوعلی گاهی انار می خوش برای معده از سیب و سفرجل ( به ) نیز بهتر است .
‼️👀‼️بهتر است دانه های آن مصرف نشود چون به سبب خشنی موجب یبوست می شود .
✳️✳️ رب انار می خوش به این شیوه تهیه می شود که دانه آن را مالیده و آب آن را می گیرند و بگذارند بجوشد تا به یک چهارم برسد . مزاج آن سرد در دوم و خشک در اول است . قابض است و جهت رفع التهاب و برطرف کردن تشنگی مفرط و تب های شدید , حالت تهوع و استفراغ , رفع ویار بد زنان باردار , از بین برنده بی حالی رنگ چهره و دفع غم به وجود آمده از احتراق اخلاط نافع می باشد .
✳️✳️اگر به مقدار نصف آن , آب پودینه ( پونه ) به آن بیفزایند و بجوشانند موجب قطع استفراغ و مقوی معده و محرک اشتها می شود .
☘️☘️ هنگامی که پوست انار می خوش همراه با برنج و جو پوست کنده تفت داده شده در آب جوشانیده شده و ” حقنه ” ( استعمال مقعدی ) نمایند , اسهال مفرط و زخم های روده ها را از بین می برد .

🗣🗣join us: 👉👉👉👉

هرگونه کپی برداری از این مطالب بدون ذکر منبع از لحاظ شرعی و انسانی پسندیده نمی باشد.

@makhzanoladviyah

مقاله های مرتبط :
جدیدترین محصولات فروشگاه ما

متاسفانه محصولی در این دسته بندی در فروشگاه ما موجود نمی باشد ):

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.