ترب

ترب

نام: انواع ترب
مزاج: گرم و تر
درجه: ۲-۱
گروه: ریشه‌ها

مصلحات:نمک ,عسل,زیره خیسانده شده در سرکه

بهترین نوع آن آبدار ,نازک,تند,طویل وکم ریشه است.
گرمی پوست و برگ ترب از ریشه آن بیشتر است.

لطیف کننده و تحلیل برنده ورم ها بوده و برای بواسیر، سل، سیاتیک، رماتیسم، سنگ مثانه و…مفید است.
از امام حسین علیه السلام روایت است که «برگ آن پراکنده کننده باد، مغز آن مدر ادرار و ریشه آن از بین برنده بلغم است.»
آشامیدن آب ترب پخته، برای رفع سرفه مزمن و طولانی و دفع اخلاط غلیظ سینه و غرغره آب پخته آن با سکنجبین برای دیفتری مفید است.
خوردن یک لیوان آب شاخه و برگ ترب با سکنجبین برای خارج کردن سنگ مثانه نافع است.
در برخی افراد باد تولید می کند و سبب تحریک آروغ است و در کسانی که معده مرطوب دارند مانع هضم غذا می شود و دارندگان سوء هاضمه باید از خوردن آن خودداری کنند.
زیاده روی در مصرف آن سبب تعفن اخلاط و دل پیچه می گردد.
مفید برای: تنقیه فضولات ریه،بازکننده انسدادها،قطع بلغم،ادرار بول،قاعده آوری،هضم غذا،

مضر برای: معده مرطوب،چشم،سر،دندان وگلو

دسته بندی ها: مختلف

مقاله های مرتبط :

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.