خربزه

خربزه

نام : خربزه
مزاج : گرم و تر
درجه: ۲-۱
گروه: صیفی‌ها

مصلحات : آب انار ترش، سرکه
مصرف زیاد آن، در گرم مزاجان باعث التهاب ملتحمه می شود.
خربزه باید قبل از غذا مصرف شود. خوردن آن بلافاصله بعد از غذا، باعث فساد غذا در معده می شود.
همچنین ناشتا و گرسنه خوردن آن نیز مضر است.
نوشیدن آب پس از آن زیان آور است.
به همراه خرما یک غذای کامل است.
مفید برای : لینت مزاج، شست و شوی معده، افزایش شیر، تقویت قوای جنسی، چاق کننده، پاک کننده مثانه، تقویت اشتها، تامین رطوبت.

پیامبر صلی‌الله علیه و آله ::
عَلَیْکُمْ بِالبِطّیخِ، فَاِنَّ فیهِ عَشْرَ خِصالٍ: هُوَ طَعامٌ وَ شَرابٌ وَ اُشْنانٌ وَ رَیحانٌ وَ یَغْسِلُ الْمَثانَةَ وَ یَغْسِلُ الْبَطْنَ وَ یَکْثِرُ ماءَ الظَّهْرِ وَ یَزیدُ فِی الْجماعِ وَ یَقْطَعُ البُرودَةَ وَ یُنَقِّی الْبَشَرَةَ.
خربزه بخورید، چرا که ده خاصیت دارد :
غذاست، آب است، شستشو دهنده و خوشبو کننده است، مثانه را می‌شوید، آب کمر را زیاد می‌کند، بر نیروی هم‌بستری می‌افزاید، سردی مزاج را می‌بَرَد و پوست را شاداب می‌کند.

*چطور خربزه بخوریم ؟؟
پیامبر خدا (ص) فرمودند : خربزه را گاز بزنید و بخورید نه آنکه قطعه قطعه کنید، چون که میوه ی مبارکی و خوشبو پاک کننده دهان و قلب و سفید کننده ی دندان و خشنود کننده ی خداست ، بویش از عنبر و آبش از کوثر و گوشتش از فردوس و لذتش از بهشت و خوردنش نوعی عبادت است.
(بحارالانوار – ج ۵۹ ، ص۲۹۶)

*خربزه در بارداری
پیامبر صلی‌الله علیه و آله :
ما مِن اِمْرَاَةٍ حامِلَةٍ اَکَلَتِ الْبِطِّیخَ اِلاّ یَکونُ مَولودُها حَسَنَ الْوَجْهِ وَ الْخُلُقِ.
هیچ زن بارداری نیست که خربزه بخورد، مگر این که فرزندش زیبا و خوش اخلاق می گردد.

دسته بندی ها: مختلف

مقاله های مرتبط :
جدیدترین محصولات فروشگاه ما

متاسفانه محصولی در این دسته بندی در فروشگاه ما موجود نمی باشد ):

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.