عدس

عدس

#عدس
عدس
@makhzanoladviyah
☘️☘️🍃☘️☘️☘️🍃☘️☘️
🏵به فارسی::: نشک و مرجومک و بنو سرخ.
به هندی::: مسور.
🏵غله ای است 👈از خوردنی های مشهور گرد و صفحه مانند . نوع وحشی و زراعی دارد.دو گونه دارد :یکی کوچک کمی دایره ای و این نوع خشکی بیشتر دارد.

🍃🍃 #بهترین آن دانه بزرگ است که زود می پزد و سفید و کلفت می شود و آب را سیاه نمیکند.
🏵جالینوس گفته:✍️ #عدس یا #معتدل در #گرمی و #خشکی است یا کمی مایل به خشکی.

✍️ و گویند در گرمی و سردی مایل به اعتدال است و در دوم #خشک.

☘️☘️البته بنابر تحقیق این است که #پوست آن #گرم در اول و #مغز آن سرد در اول .

🍃 بنابراین آب پخته ی پوست آن #ملین و #جلا دهنده و مغز پوست کنده ی آن #قابض و #نفاخ .

📕 ابن سینا فرماید: #عدس #نفاخ و دارای نیروی #قبض و #جلا دهنده است و خوردنش سبب دیدن #خواب های #پریشان میشود به علت #بخارات و بادی که تولید میکند.

🏵سبب #غلظت #خون و مانع این میشود که خون در رگ های باریک وارد شود . #ادرار و #حیض را کم میکند. زیرا #غلیظ است .

و #مولد خلط #سودا و #امراض آن . ❌

#هضم آن سخت و #بینایی👁👁 را ضعیف میکند.❌ .

⬅️و باید با #کشک یا #جو ترکیب شود که خاصیت متضاد هم دارند و ترکیب آنها غذای بسیار خوبی است.👌

عدس با #ماهی نمک سود تولید #خلط_بد در بدن می کند❌
🏵 #ضماد عدس با #ناخنک و #به و #روغن گل برای #نزله ها و #ورم ها گرم #چشم مفید است .👌

عدس با چیزهایی #شیرین نباید خورده شود زیرا سبب #گرفتگی و #سده های کبدی می شود❌

🍃 عدس نافع برای #عطش زیاد #صفراوی است .

عدس با #سرکه و آب باید خوب پخته شود

🍃عدس غذای #گرم مزاجان است . اگر با پوست پخته و آب اول آن را بگیرند آن آب سبب #اسهال می شود.
🆔⬇️⬇️⬇️
@makhzanoladviyah
☘️☘️🍃☘️☘️☘️🍃☘️☘️
⚠️‼️⚠️هر گونه کپی برداری از مطالب کانال فقط باذکر لینک کانال بلامانع بوده وگرنه از لحاظ شرعی ناپسند است.

ادامه👈 #عدس
@makhzanoladviyah
☘️☘️🍃☘️☘️☘️🍃☘️☘️
🏵ابن سینا فرماید✍️:اگر عدس با #پوست_انار یا گل سرخ خشک یا تخم مورد یا #به بریان کرده یا پخته شود برای #ورم_مقعد مفید است .👌

🍃🍃 عدس هر چه بیشتر با آب پخته شود بهتر است زیرا از #غلظت و #خشکی آن کم شده و هضم آن آسان تر و خلط سودای کمتری تولید می کند

☘️☘️ اگر در آب دریا یا با برگ چغندر پخته شود برای #ورم #پستان که از سفت شدن #شیر و خون باشد مفید بوده👌

🍀و با عسل برای #زخم های گود رفته مفید است. ضماد خام و پخته ی آن با چند عدد فلفل سیاه برای کم شدن ورم ها و تسکین درد .

🍃🍃 خوردن پخته ی آن برای #آبله مرغان مخصوصا با سرکه یا آب غوره . له شده آن با روغن بادام برای بیماران بعد از رفع تب باعث عدم برگشت بیماری می شود .

#ضماد آن با سفیده ی تخم مرغ برای جوش های صفراوی و #شقاق پا.👣

🍃و با سرکه برای زخم هایی که از سرما زدگی است و نیز برای کم کردن چرک و زخم های کهنه .
🏵با آرد جو برای #نقرس و #فتق کودکان.

🍃🍃❌ زیاده روی در خوردن عدس باعث سرطان و ورم های گرم و سفت و سخت و انواع بیماری های سوداوی مانند جذام و خارش و پسو ریازیس و سبب سوختن خون قولنج و بواسیر و حبس ادرار و ضعیف کننده ی قوای جنسی است.😱

#مصلح آن #رازیانه و #آویشن و خوب پختن عدس با روغن کنجد یا روغن گاو یا بادام یا سرکه یا گوشت و نیز سر دیگ نیمه باز باشد .

🍃کسی که مجبور به خوردن زیاد عدس باشد حتما با #آفتیمون بخورد و #سودا رابا #هلیله ی سیاه و #بسفایج خارج کند

.❌مضر ریه و معده است و روغن کنجد پادزهر آن است . #بدلش باقلابا پوست و یا ماش است.
🆔⬇️⬇️⬇️
@makhzanoladviyah
☘️☘️🍃☘️☘️☘️🍃☘️☘️
⚠️‼️⚠️هر گونه کپی برداری از مطالب کانال فقط باذکر لینک کانال بلامانع بوده وگرنه از لحاظ شرعی ناپسند است.

مقاله های مرتبط :
جدیدترین محصولات فروشگاه ما

متاسفانه محصولی در این دسته بندی در فروشگاه ما موجود نمی باشد ):

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.