هندوانه

هندوانه

نام:هندوانه
مزاج: سرد و تر
درجه: ۲
گروه: صیفی‌ جات

مصلحات:پوست هندوانه,عسل,گلنگبین

آشامیدن آن با سکنجبین جهت یرقان و مواد صفراوی و سنگ کلیه مفید است.
مصرف آن با شیرخشت برای تب های گرم و دفع خلط ردی مفید است.
مربای پوست آن با عسل و شکر جهت وسواس، درد سینه، ضعف معده و تقویت هاضمه مفید است.
هندوانه به جهت لطافتی که دارد به سرعت تبدیل به صفرا می شود. لذا مصرف آن به صفراوی مزاجان توصیه نمی شود.
بهترین زمان مصرف آن بین دو وعده غذایی است و باید از مصرف آن بلافاصله پس از غذا و در حالت ناشتا مخصوصا در زمان گرمی هوا و غلبه تشنگی پرهیز کرد.

مفید برای: تسکین حدت صفرا،تسکین حدت خون،رفع تشنگی،ادرار بول،تامین رطوبت بدن،سنگ کلیه،

مضر برای: مزاج سرد،آب و هوای سرد،فصل زمستان،قوای جنسی سرد مزاج ها،درد مفاصل،

دسته بندی ها: مختلف

مقاله های مرتبط :

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.