نام: اقسام کدو
مزاج: سرد و تر
درجه: ۲
گروه: صیفیها
مصلحات:آب عسل,میخک,زیره,نعناع,نمک,روغن زیتون,فلفل,خردل,آبغوره
خوردن پخته آن غذائیت کم تری دارد ولی خلط صالح تولید می کند.
مربای کدو برای تولید خلط صالح، دفع مواد سوداوی و تقویت اعصاب موثر است.
ترشی کدو لطیف کننده، هضم کننده غذا و مسکن حرارت خون و صفرا می باشد.
کدو به سرعت به هر خلطی که در معده غالب باشد تبدیل می شود.
پس باید در مزاج های گرم با آبغوره و یا سرکه و در مزاج های سرد با زیره سیاه و ادویه های گرم مصرف شود و در غیر اینصورت اخلاط مضر در بدن تولید خواهد شد.
مفید برای: لینت مزاج،ادرار بول،تسکین تشنگی،تامین رطوبت بدن،بازکننده انسدادها،مزاج سرد و خشک،فصل پاییز،رفع زردی،رفع سرفه،
مضر برای: اشتها،نفخ،قولنج،