گل قند

گل قند

#گلقند :
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
چند مدل دارد:
۱- با عسل ساخته شده
۲- با چند مدل شکر

اگر بیمارگرم مزاج باشد یا رگه های گرمی داشته باشد مصرف آن سخت می شود.

خواص:

⭐️می تواند صفرا ته معده (تلخی دهان اول صبح) را از بین ببرد.

⭐️در خوبی آن بسیار سخن گفته اند.

⭐️به غایت کثیر المنافع از جهت تلطیف و تحلیل و تقویت اعضا
⭐️مقوی مغز و معده
⭐️مجفف رطوبات غریبه
⭐️مانع صعود بخارات به دماغ خصوصا اگر بعد از غذا خورده شود .
⭐️صالح است برای معده ، جگر ضعیف که از رطوبت خراب شده باشد.

⭐️اگر ناشتا خوب جویده شود سو مزاج سرد و استسقا ء تابع ضعف جگر را ببرد .
⭐️برای زنان حامله مفید است و ضد ویار.

⭐️پیوسته مصرف آن کنند نافع سل است (ابن سینا تاکید زیاد داشته بر نوع شکری آن در بیماری سل)

⭐️ملین طبع
⭐️پاک کننده گوارش از بلغم
⭐️مقوی هاضمه و روده ها
⭐️نافع اخلاط فاسد بلغمی و سودایی.

⭐️نوع عسلی آن بیشتر برای پیران و سرد مزاجان کاربرد دارد.

⭐️رطوبت بالا مغز

⭐️جهت درد مفاصل و فلج
⭐️جهت مشکلات ادراری مانند سختی ادرار و شکستن سنگ

⭐️با رب کمونی جهت باد های غلیظ و قلنج و کمر درد بکار میرود.

⭐️مداومت در مصرف آن در زمستان باعث حفظ سلامتی

⭐️هضم کننده طعام

⭐️با تخم کرفس و تربد جهت بیماری های سرد سخت مانند فلج ، لقوه ، استرخای دهان ، زبان و مفاصل

⭐️جوانان و گرم مزاجان برای رفع وسواس و جنون گلقند را با هم وزن معجون استخدوس و شربت بنفشه همراه کنند.

⭐️مداومت استفاده از گلقند زخم های کهنه را خوب کند

⭐️رفع بخارات که به سمت سر می روند
⭐️ضعف چشم
⭐️سردرد شقیقه
⭐️رفع سدر

⭐️دفع اخلاط محترقه مجرب
💢💢💢💢💢💢💢
👈تشنگی می آورد مخصوصا نوع شکری

🖌فرق عسلی با شکری:

🌟عسلی گوارش را تقویت کند و هضم را قوی کند
شکری آن نافع اعضا باطنی

طرز تهیه :
مخلوط گل محمدی با عسل و یا شکر است .
در گل قند از عسل کف گرفته شده استفاده می شود و ۳۰ الی ۴۰ روز باید زیر آفتاب باشد و روزی یکی دوبار بهم زده شود.

🌺نام دیگر آن گلنگبین است🌺
join us:👇👇👇👇

@makhzanoladviyah

مقاله های مرتبط :
جدیدترین محصولات فروشگاه ما

متاسفانه محصولی در این دسته بندی در فروشگاه ما موجود نمی باشد ):

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.