گوسفند

گوسفند

نام: گوسفند
مزاج: گرم و تر
درجه: ۲-۲
گروه: گوشت‌ها

مصلحات:گشنیز,مرزه,سماق

موافق ترین گوشت برای مزاج انسان بوده ودل وجگروکلیه آن برای تقویت قلب وکبدوکلیه انسان مفید است.گوشت آن کثیرالغذا بوده وبه سرعت هضم میشود

خوردن مداوم گوشت خالص و بدون استخوان آن که به همراه عسل و سرکه پخته شده باشد فوق العاده مقوی بدن بوده؛ مانع غش و رفع خفقان می شود.
بهتر است از گوشت گوسفندی استفاده گردد که همان روز ذبح شده است.
زیاد خوردن مغز آن سبب کندذهنی و فراموشی می گردد.
مفید برای: تولید خون خوب،تقویت قوای جسمی،چاق کننده،

دسته بندی ها: مختلف

مقاله های مرتبط :
جدیدترین محصولات فروشگاه ما

متاسفانه محصولی در این دسته بندی در فروشگاه ما موجود نمی باشد ):

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.