گوشت اردک

گوشت اردک

نام: اردک
مزاج: گرم و خشک
درجه: ۱-۲
گروه: گوشت‌ها

مصلحات:پختن با سرکه,کرفس,پونه,نخود,شوید,تره,دارچین,سکنجبین

گرم ترین پرنده اهلی است.
سنگدان آن دیرهضم بوده ولی اگر هضم شود برای معده و احشا مفید می باشد.
تخم اردک غلیظ تر و دیرهضم تر از تخم مرغ و غذائیت آن کم تر از آن است.
بهترین شکل مصرف آن شکم پرکردن آن با پیاز و روغن زیتون می باشد.

مفید برای: شکننده ریاح،زیاد کردن پیه کلیه ها،تقویت قوای جنسی،تحریک قوای جنسی،
مضر برای: معده ضعیف،تولید خون سوداوی

دسته بندی ها: مختلف

مقاله های مرتبط :
جدیدترین محصولات فروشگاه ما

متاسفانه محصولی در این دسته بندی در فروشگاه ما موجود نمی باشد ):

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.